sokea kana

Fri Dec-23rd-2005 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Löysi jyvän.

Mitä perkelettä tämä on? Nyt on kuulkaa piru merrassa. Lopunajan merkit ovat nähtävillä, armageddon on käsillä. Portti on jo raollaan — hetkenä minä hyvänsä viimeinen pasuuna soi, ja silloin kaikki helvetin syövereistä pursuavat perkeleet karauttavat tulisorkkaisilla ja myrkkykaasuja piereskelevillä sioillaan pitkin taivaankantta ruttoa ja hulluutta kylväen.

Onneksi tämänkin kataklysmin voi varmasti vielä peruuttaa, jos arvon kulttuuriministeri vain korjaa tasapainon sanomalla jotain umpimielistä ja ahdistavaa.

Ei siis syytä huoleen.


3 Comments

 1. No hitto. Kerrankin näin päin. Taisi joku vilauttaa laskua jonka pelitarkastus-rulijanssi olisi nakuttanut. Tämän kunniaksi otetaan viskipaukku kun päästään koto-Suomeen!

  Comment by Dragon — December 23, 2005 @ 1135335546

 2. Se on deitti!

  Comment by Mikki — December 23, 2005 @ 1135356502

 3. Tuota; pessimistisenä epäilystän, että immateriaalioikeus-mafialla lie sormensa pelissä… Vähän vaikeaa uskoa, että rouva ministeri nyt ilman Isoa Pääomaa jakaisi pelikehittäjien ja suuren enemmistön näkökannan.

  Tai ehkä “tervejärkisten” kommenttien tarkoituksena on saada unohtamaan se kaikkiin
  kouluihin ja kirjastoihin vaadittu sensuuriohjelmisto, jonka ohjelmistovertailun Kampela tilasi heti TO-lain läpimenon jälkeen? Siis osa tuota filtteröintiähän hoituu jo suoraan Liikenne- ja viestintäministeriön saadessa haukut, joten nyt on hyvää aikaa olla “järkevä”.

  Mitä tuohon “umpimieliseen ja ahdistavaan” tulee; uutta en ole (vielä) kyennyt löytämään, joten kelpaisiko klassikko?

  Karpelan liipaisimella on koko audiovisuaalista viihdettä tuottava kenttä.
  Hän toivoisi parempia lastensuojelullisia käytäntöjä internetiin, elokuviin, televisioon sekä pelikonsoli- ja pc-peleihin.

  Iltasanomat.fi 6.5.2003

  Comment by ">;-)" — December 23, 2005 @ 1135376144

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.