perkeleenmoista voitelua

Tue Dec-6th-2005 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Viivähdin tässä itsenäisyyspäivän traditionaalista pokeripeliä odotellessani Nokia mission aina yhtä pelottavilla sivuilla tarkistamalla, miltä vihollinen näyttää — ja siltähän se näyttää kuten aina, fanaattiselta, hurmoshenkiseltä, taikauskoiselta ja ennenkaikkea äärettömän voitelunhaluiselta.

Vieraskirjasta löytyi kuitenkin tämä helmi, jonka on kirjoittanut “Minna Sikiö”:

hei olin viime vuonna siellä ja tapahtuma oli ikimuistoinen!ajattelin vastata vasta nyt koska Herra antoi tiedon sanat siellä.minulla on hyvin vaikea kitalakihalkio joka parantui ja lääkärit ovat ihmeissään koska minä puhun paremmin ja pystyn lukemaan jopa ruotsia jota en ole koskaan voinut edes ymmärtää.olen voinut jo paremmin kun selviydyn arkipäivän asioista ja sitten tuli toiset tiedon sanat nasiiri herra on antanut tehtävän minä en olisi tässä jos en olisi uskossa nyt ja saanut kosketusta Jumalalta suoraan.Jumala käyttää teitä olkaa rohkeita mitä Jumala puhuu teille Markku ja kumppanit sillä Jumala on teidän kanssa rukoillaan että Jumala alkaisi toimia joka seurakunnassa suomessa että syntyis herätys jota janoan!mmen olisi voinut osata käyttää mitään v älineitä kirjoittaminenkin sujuu olen 38 vuotias naishenkilö.

Kiitos teille kuunnelkaa kaikessa Jumalaa tuokin minibussi tuntui hyvältä !!!

Siunausta ja voitelua kaikkeen!

Ja kaikki tämä ilman psyykelääkkeitä! Hallelujaa, hyvältä vaikuttaa! Mainittakoon, että vieraskirjan sisältöä moderoidaan, joten jonkun on erikseen täytynyt hyväksyä tämä viesti.

Vahvaa menoa.

Vahvaa voitelua.


4 Comments

 1. Jaksan tuntea jonkinlaista empatiaa Minnan tervehdystä kohtaan: rustaan artikkelia, eikä tekstin loogisuus, oikeinkirjoitus tai argumentaation järjestys ensimmäisissä versoissa sanottavasti poikkea Minnan teelmästä. Melkoisella varmuudella voi sanoa, että Minnankin teksti olisi parantunut iskevämmäksi jo muutamalla kirjoituskerralla. Vaan ehkä lääkityksen loppu tekee ihmisestä hieman hätäisen?

  Comment by heidi — December 6, 2005 @ 1133896865

 2. Tuskin sitä on koskaan aloitettukaan.

  Comment by Mikki — December 7, 2005 @ 1133930064

 3. hahah. se on perhanan hauskaa dissata ihmisiä joilla on erilainen maailmankatsomus. hahah. eh. voi, eikä se osaa edes kirjoittaa. hohhoh!

  Comment by hehheijoo. — December 8, 2005 @ 1134056314

 4. Uskonnollisten fanaatikkojen dissaaminen on paitsi hauskaa, myös yhteiskunnallinen velvollisuus.

  Comment by Mikki — December 9, 2005 @ 1134087257

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.