pelkkä näyttövarvi

Sat Aug-20th-2005 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Nuorisolle pitää puhua nuorison omalla kielellä. Näin!

Tulee ihan samanlainen olo kuin joskus kersana, kun joskus peruskoulussa Aira Samulin tuli tanssiryhmänsä kanssa esiintymään. Kokoonnuttiin liikuntasaliin, jonne oli rakennettu se pakollinen esiintymislava, ja Aira sitten puhui lavalta meille muun kohkaamisen sivussa, silleen nuorekkaasti ja nuorten tyyliin.

Jos kiusaantuneen tunnelman olisi voinut muuttaa sähköksi, Aira olisi voinut ratkaista minkä tahansa energiakriisin tällä planeetalla.

Itse show oli kuitenkin muistaakseni ihan hyvä.


4 Comments

 1. Hei, sanat on luultavasti Kevätpörriäisestä pöllitty. Juuri tuollainen katu-uskottava, ehkä kolmasluokkalaisten kirjoittama, kama saa ne (tiedotteen mukaan) suurimmassa riskiryhmässä olevat kasi- ja ysiluokkalaiset sekä lukiolaiset parantamaan tapansa.

  Comment by Henri — August 22, 2005 @ 1124747236

 2. “Sanat Annamari Tiihonen”, lukee tuossa perässä. Annamari Tiihonen on ilmeisesti Vantaa.fi’n verkkotoimituksen jäsen. Tuskin siis on Kevätpörriäisestä — tai ehkä se on kääntänyt ne sieltä, mistä sen tietää…

  Comment by Mikki — August 23, 2005 @ 1124794699

 3. No onko sillä että kirjoittaa Vantaa.fi:hin ao. verkkotoimituksessa tai kevätpörriäiseen Vandalenin ala-asteen 3Ö -luokassa nyt niin kauhean suurta eroa, kun kummassakaan paikassa ei riskiryhmän teinejä kumminkaan ymmärretä?

  Comment by Dugi — August 23, 2005 @ 1124797797

 4. H.A.M.P.A.A.T. -räppi
  Luulenpa, että Annamaija Tiihonen koululaisineen ja asiantuntijoineen lienee lukenut ainakin Helsingin Sanomien Lääkäripalvelut -palstan ilmoituksia. Suomen Keinojuuriklinikka on Hesarissa jo parisen vuotta mainostanut implantti-hampaiden tehokkuutta ilmoitusotsakkeellani: “Ja omenasta tuli helppo nakki.” Haarukassa ei ole suinkaan pehmeä nakki vaan kova omena. Lieneekö tämä ollut kirvoitus nakki-kohtaan? Itse en muista lukeneeni Kevätpörriäistä tai kuullut otsaketekstin tekohetkellä pari vuotta sitten nyt elokuussa julkaistua räppiäkään, joten ainakaan sanoituksen kopioinnista minua tuskin voidaan syyttää ;-).

  Comment by Harry © — November 4, 2005 @ 1131145642

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.