paina kaasua, morgan

Sun Aug-31st-2008 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Helsingin Sanomat kertoo, että kameravalvonnan(kin) ansiosta Viitostien onnettomuusluvut ovat vähentyneet varsin dramaattisesti. Uutisen otsikointia voinee kritisoida aika surutta, mutta siitä viis, ei se uutinen ole edes mielenkiintoinen. Hauskempaa on seurata artikkelin yhteydessä käytävää keskustelua. Hesarin kansakunnalle tarjoaman paskaviemärin parhaiden traditioiden mukaisesti siellä lauotaan hurjat määrät kaikin puolin älykkäitä mielipiteitä. Kyllä kansa tietää, sano!

Yhteenvetona voin kertoa, että teillä ei saa ajaa tarpeeksi lujaa, koska pitäisi saada ajaa lujempaa, ja autoilijaa ahdistellaan kauheasti koska ei saa ajaa tarpeeksi lujaa ja kuka muka saa määrätä, millä nopeudella ajaa, koska kokenutta kuljettajaa ei pitäisi kahlita millään lailla koska ne lait on ensinnäkin tehty rikollisia eikä kunnon ihmisiä varten, eikä siksi toisekseen rattijuoppo tai hullu kuitenkaan kunnioita kameraa, joten siksi kenenkään muunkaan ei pitäisi joutua olemaan painamatta kaasua.

Näiden saatanan nerojen ajatuksia lukiessa selviää, että jos autoilijan täytyy pitää ajaessa silmällä nopeusmittaria, äkkiä ajaminen onkin vaarallisempaa kuin Irakissa tulitaistelun keskellä, sillä hirvet, jalankulkijat, pyöräilijät, rattijuopot, tietyöt, rekat ja poliisit tulevat kaikki sillä siunaaman hetkellä tuulilasista sisään. Tien päällä ollaan jatkuvasti hirvittävässä poikkeustilanteessa, josta ei selviä hengissä muuten kuin ajamalla kovempaa kuin rajoitus antaisi, mutta mitä tekee paska yhteiskunta? Sakottaa yksinäistä ja pyyteetöntä sankaria, joka uhrautuvaisesti ajaakin satasta kasikympin alueella pelastaakseen koko tieosuuden kammottavalta ketjukolarilta! Kyse on hirvittävästä oikeusmurhasta. (Samaan aikaan voi kyllä toki kuunnella radiota tai puhua puhelimessa tai poltella röökiä tai juoda kahvia tai naureskella vitseille pelkääjän paikalla olijan kanssa tai ajaa väsyneenä tai räplätä geepeeässää, mutta se nopeusmittarin vilkaisu, se on kuulkaa yhtä venäläistä rulettia.)

Ja tietenkin on myös niin, että jos jossain on kameravalvontaa, se tarkoittaa sitä, että mystisesti poliisilla on vähemmän resursseja rattijuoppojen valvontaan, ja joka tapauksessa jokainen kamera lisää rattijuoppojen aiheuttamia kuolonkolareita varovaisesti arvioiden sadalla prosentilla. Missään tapauksessa kyse ei ainakaan ole siitä, että jotkut saatanan juntit nyt vaan hirveän kovasti haluaisivat ajaa lujempaa kuin annettaisin. Ehei! Kyseessä on huutava vääryys ja salaliitto ja tekopyhyys ja oikeastaan koko länsimaisen yhteiskunnan rappio, koska pitäisi saada ajaa lujempaa, jotta olisi turvallisempaa!

Turpa kiinni ja makselkaa niitä sakkoja, kusipäät.


51 Comments

  1. Siitä on turha valittaa, että sai sakot kun ei noudattanut voimassaolevia sääntöjä, mutta sääntöjä saa toki kyseenalaistaa ja yrittää muuttaa paremmiksi. Mutta niin kauan kuin nykyiset säännöt ovat voimassa, niitä täytyy noudattaa.

    Comment by Tsu — November 21, 2008 @ 1227229206

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.