no nyt sitä kuravettä tuli

Tue Apr-1st-2008 // Filed under: Höpöhöpö

Ei tullut parannusta ongelmaan, tulikin Alexander Stubb. Ei hyvää päivää. Jos sallitte, en rupea analysoimaan asiaa sen kummemmin, vaan puhun sydämestäni, sellaisella rehellisyydellä ja lämmöllä, joka luontevasti roiskahtaa minusta ulos ikään kuin aaltoina, pulssin tahdissa.

On täysin hanurista, että joku, jota ei ole valittu kansanedustajaksi nykäistään äkkiä ministeriksi. Joo joo, Stubb on toki valittu europarlamenttiin roimilla äänimäärillä, mutta! Ihmiset! Kansa on kerrankin ollut älykäs ja yrittänyt tarttua ongelmakohtaan. Varmastikin — varmastikin — Stubb on nykäisty sinne siksi, että se saataisiin pois Suomesta. Jos ihmiset tietäisivät äänestäneensä samalla potentiaalista ulkoministeriä, tilanne olisi varmasti toinen! Silloin Stubb oltaisiin äänestetty vaikka väkisin esimerkiksi Enontekiön kunnanhallitukseen tai mm. hevonvittuun riippumatta siitä, mihin jopiin hän oli ehdolla. Kyllä kansa tietää! Sovitaan, että tällä kertaa kansa tietää.

Alexander Stubb! Vai pitäisikö minun sanoa Stubb-Lexand’r? Minä tiedän totuuden! Stubb-Lexand’r, jonka viha palaa muinaisten aurinkojen lailla! Stubb-Lexand’r, jonka raskaassa hengityksessä kaikuvat yhä loputtomien ihmisuhrien epätoivoiset tuskanhuudot! Stubb-Lexand’r Hymyilevä. Eikö jo hullu arabi Abdul Alhazredkin Necronomiconissaan ennusta, kuinka Stubb-Lexand’r kävelee ihmiskunnan palavien kaupunkien läpi samalla, kun hänen raskaat jalkansa hiertävät alle jäävät tuhannesti tuomitut ihmiset tomuksi? Eikö Ludwig Prinnin De Vermis Mysteriis muka kuvaile seikkaperäisesti, kuinka Stubb-Lexand’rin valkoiset hampaat jauhavat loputtomasti ihmiskunnan unia mustien tähtien tuolla puolen? Eivätkö Keltaisen kuninkaan näytelmän kielletyimmät ja salaisimmat kohtaukset kerro siitä, miten itse Hän jonka nimeä ei pidä mainittaman pelkää ja vihaa Stubb-Lexand’rin kieroja mietteitä, jotka rikkovat kaikkia ihmisten, jumalten ja universumin itsensä lakeja? Eivätkö ne muinaiset olennotkin, joita ei kenenkään pidä varomattomasti mainita — Metsän musta pukki, jolla on tuhat lasta, Sokea idiootti, Hiipivä kaaos ja R’Lyehin herra — vältä Stubb-Lexand’rin kaiken vääristävää kosketusta?

Alexander vitun Stubb. Alexander “Jos isänmaa kutsuu, vastaus on yksiselitteisesti kyllä” Stubb. Alexander “NATOssa on suihkareita tsiu tsiu tsiu tsiu” Stubb. Alexander “Botoxit omasta takaa” Stubb.

Lopeta oitis! Mene pois, Alexander Stubb! Mene pois! Hus! Muuta pienelle saarelle Saimaalle! Muuta ulkomaille! Jää perheen pariin! Jää varhaiseläkkeelle! Jää auton alle!

EN TYKKÄÄ.


7 Comments

 1. Olen aistivinani jonkin asteista negatiivisuutta ministeri Stubbia kohtaan.

  Olisit nyt vielä maininnut ilmestyskirjan neljä ratsumiestä, Stubbtauti, Stubbota, Stubbanhätä ja tietysti Stuolemabb :-D

  Comment by Scully — April 1, 2008 @ 1207064743

 2. [Tässä on linkki, jonka Scully pisti tähän, mutta jostain syystä hän vanhana nerona jätti sen varsinaisen linkin tekstin pois. Lisäsin siis tällaista liirumlaarumia, että se näkyisi. — Mikki]

  Comment by Scully — April 1, 2008 @ 1207064850

 3. Hieno linkki sulla, Scully — piti vähän rukata, kuten kuvasta näkyy.

  Eikä minulla tietenkään ole mitään negatiivisuutta ministeri Stubbia kohtaan! Scully hyvä, miten voit syyttää minua moisesta? Sellaista negatiivisuutta löytyy vasta ensi perjantaina. Tällä hetkellä negatiivisuutta on vasta europarlamentaarikko Stubbia vastaan! Pysytään nyt asiassa, hyvä ihminen.

  Comment by Mikki — April 1, 2008 @ 1207067003

 4. Joo, tuli vähän tyrittyä tuon linkin kanssa. Kiitos sen korjauksesta.

  Comment by Scully — April 2, 2008 @ 1207121703

 5. Kai mussa sitten on kaikkien näiden vuosien jälkeen vielä ripaus naiivia optimismia jäljellä, kun eilen ajattelin, että koko jutun _täytyy_ olla aprillipila…

  Comment by Ninni — April 2, 2008 @ 1207158019

 6. Jokaisella hopeareunuksella on pilvi.

  Comment by Zepa — April 3, 2008 @ 1207257908

 7. Kauppalehti lainasi Stubbin kotisivulta pari ihkua promofotoa fanikuviksi. Siitä sitten valkkaamaan omaa suosikkia.

  Comment by Suviko — April 6, 2008 @ 1207518309

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.