no julistetaan niille sit sota

Sun Dec-7th-2008 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Aamulehti kertoo:

Linnan juhlien puvuissa kytee pieni poliittinen skandaali. Venäjän suurlähettilään Aleksander Rumjantsevin puoliso esiintyi Suomen itsenäisyysjuhlissa presidentinlinnassa housuasussa.

Tyyliasiantuntija näkee housuissa Nato-kannanoton.

– Tämä on poliittinen keskisormen näyttö Suomelle. Se on täydellinen moka ja häpäisy, sanoo tyyliasiantuntija Outi Broux.

Nainen kehtasi laittaa housut jalkaan. Täydellinen moka ja häpäisy!

Täydellisestä mokasta ja häpäisystä puhuttaessa tuppaisin itse ajattelemaan enemmänkin vaikkapa oman raskaana olevan vaimon yli ajamista leppoisassa viiden kaljan tuiskeessa niin, että auton etupenkillä istuu vaimon kaikkien aikojen läheisin ja paras kaveri, jonka kädet suhaavat törmäyshetkellä kuskin sepalussektorilla. Esimerkiksi!

Mutta kyllä tää byysajuttukin oli eittämättä aika paha. En tiedä, miten tästä enää toivutaan. Ei nainen voi pistää päälle mitä haluaa! Ei se nyt vaan käy. Mitä kreisiä nähdään seuraavaksi? Haluaako se tulla pois keittiöstä synnyttämästä ja mennä äänestämään tai — herra paratkoon — töihin? Tämän siitä saa, kun niitä ei enää saa hakata vapaasti. Eikö mikään ole enää pyhää?

Jumalauta, miksei kukaan tee asialle mitään?


3 Comments

 1. Onhan se nyt yhtä helvettiä :-)

  Comment by Scully — December 8, 2008 @ 1228730696

 2. Et uskoisikaan, miten vaikeaa meillä naisilla on. Lähes päivittäin saa pelätä aiheuttavansa kansainvälisiä selkkauksia asuvalinnoillaan (tässä on samalla vihdoin selitys sille, miksi pukeutuminen etenkin mihinkään juhlaan kestää niin kauan ja miksei ikinä “ole mitään päällepantavaa”).

  Illalla aion mennä kuuntelemaan Ahmaa ja Cantata Sanguita pukeutuneena farkkuihin ja Ahman t-paitaan. Jos siellä puhkeaa mellakka, tiedät, että valitsin väärin.

  Comment by Ninni — December 8, 2008 @ 1228748965

 3. Tervehdys,

  Luin otteen blogikirjoituksestasi Yleisradion kansalaismediakatsauksen viikon #50 jaksoon. Olen antanutkaiken kunnian sinulle kirjoittajana ja olen linkittänyt sivulla suoraan kyseiseen kirjoitukseen.

  Ohjelma on vapaasti kuunneltavissa internetissä:
  http://blogit.yle.fi/node/2540

  Comment by henrik — December 16, 2008 @ 1229467053

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.