mahdollisesti tehdään töitä

Tue Dec-19th-2006 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Toinen kansallisista superroskalehdistä kertoo, että potenssilääkkeitä määrätään nuorille — 16-17 vuotiaille on kirjoitettu reseptilääkkeitä tropeista, joiden ohjeet kieltävät käytön alle 18-vuotiailta. Tämä on paitsi ilmeisesti laitonta, myös maalaisjärjenkin mukaan eettisesti tuomittavaa, vastutonta ja ylipäätänsä kaikin puolin tyhmää.

Minulle on sinänsä henkilökohtaisella tasolla aika yksi ja hailee se, montako stondista alaikäisillä on ja mistä ne johtuvat, mutta näin yleisesti ottaen olen kuitenkin sitä mieltä, että jos lekurit toimivat väärin, se on ns. pyllystä. En arvosta. Onneksi meillä on kuitenkin Terveydenhuollon oikeusturvakeskus, joka puuttuu ahkerasti tällaisiin asioihin. Lääkintöneuvos Pirjo Pennan vahvistaakin Ilta-Sanomien haastattelussa, että Suomessa ollaan tarkkojan siitä, että terveydenhuollon tasosta ei tingitä:

Pennanen kertoo, että Terveydenhuollon oikeusturvakeskus harkitsee asian tutkintaa.

– Tämäkin asia kuuluu toimialaamme. Mahdollisesti selvitämme, toimitaanko asiassa oikein.

Ettäkö mahdollisesti selvitätte? Älkää nyt hei vaan venäyttäkö mitään siellä. Joku raja sillä teidänkin huhkimisella on, ei kai sitä jokaiseen väärinkäytökseen tarvitse puuttua.

Comments Off on mahdollisesti tehdään töitä

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.