luotettava lähde ei valehtele

Tue Mar-10th-2009 // Filed under: Spam Patrol

Katos, pitkästä aikaa tuli suomenkielistä roskapostia! On aina mukavaa, että yrittäjyys kukoistaa näinä taloudellisesti vaikeina aikoinakin. Ja miksei kukoistaisi, kun kerran ratkaisu kaikkiin talousongelmiin kerran on käsillä! Näinikkään:

Etsitkö uuttaa ja jännittävää tapaa saada suuria tuottoja? Jos et ole ennen tutustunut valuuttakauppaan, niin nyt kannattaisi!
[luultavasti virusta pukkaava osoite poistettu]

Valuuttakauppaa! Miten lupaavaa. Hei, kaikki juntit, jotka uskovat, että WinCapitaan menneet rahat tulevat varmasti takaisin, tässä uusi ja kaikin puolin luotettava sijoituskohde!

Sitten kun mä olen biljardööri, mä nauran kaikille teille köyhille, jotka eivät uskoneet, kun ajyicxiaeyp@cashette.comin kaltainen luotettava taho lupasi, että rahaa tulee sisään kohta ovista ja ikkunoista! “Hah hah haa!” Siltä se kuulostaa. Parempi, kun varaudutte siihen jo nyt, niin ei tule niin kovana iskuna.

Ja parastahan on tietenkin se, että joku lihapää tähänkin retkuun menee, ja kovaa. Ja sitten on viirusta koneen täydeltä tai pankkitili tyhjänä. Kannattiko?


1 Comment

  1. Mitäpä tekisitte, jos joku tulisi ja tarjoaisi kassillisen rahaa? Avaatte kassin ja siellä olisi vaikkapa satatuhatta pieninä seteleinä.

    Jos olette fiksuja, keksitte varmaan oikeat kysymykset. Mutta jos olette ääliöitä, niin minulla olisi myös silta kaupan.

    Comment by Scully — March 13, 2009 @ 1236944195

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.