keskitytään olennaiseen

Fri Nov-9th-2007 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Todistusaineisto viittaa vahvasti siihen, että MOT-ohjelman tuottaja Matti Virtasen tilannetaju ja harkintakyky ovat ihan omaa luokkaansa. Hurjan hienosti näpäytetty — puhtaan pyyteettömät motiivit loistavat hienosti vilpittömältä vaikuttavan osanoton lomasta! Nyt tuli näytettyä kaikille, kuka oli koko ajan oikeassa ja ajankohtainen ja niin fiksu!

Tuu hei pois sieltä, siellä on peli käynnissä.


5 Comments

 1. Tässä on kyllä viime päivät saatu nauttia sellaista laadukkaan mediatyöskentelyn riemujuhlaa, ettei ole ennen nähty. Siitäkin paskaämpäristä Matti onnistuu nostamaan päänsä näkyviin.

  Aika äijä.

  Comment by Kani, Paha — November 9, 2007 @ 1194626774

 2. Tuon Virtasen blogin kommentit osiossa on erityisen hauskaa tapa millä herra vastailee niihin.

  Ai että kun on fiksu mies tuo Virtasen Matti, ai että…

  Comment by JJKM — November 15, 2007 @ 1195144866

 3. Jokelan tapahtumien jälkeen myös Aamulehden päätoimittaja Matti Apunen kirjoitti pääkirjoituksessaan (pe 9.11), miten hevimusiikki on syypää. Katsos kun ihminen kuuntelee sellaista synkkää kuolemamusaa päivittäin, väkisinhän siinä ryhtyy ammuskelijaksi.

  Tähän totesi kollega oivasti ja pohdiskellen: “No juu, kyllähän se niinkin on, että jos mun pitäis kuunnella joka päivä esimerkiks iskelmämusiikkia, musta tulis taatusti arvaamaton ja aggressiivinen.”

  Mistä nämä tulevat ja ryömivät, nämä kaameat kukkahattusedät?

  Comment by Birdy — November 16, 2007 @ 1195219642

 4. Kauneinta on se, että missään ei saa sanoa ääneen että vanhemmissa, joiden mielestä masennuslääkeitä syövälle, ihmisvihaa hehkuttavalle ja sekä Hitleriä että Stalinia ihannoivalle lapselle se sopivin harrastus on ammunta, saattaisi olla jotakin syytä tapahtuneeseen. Ikinä ei ole vika kotikasvatuksessa. (Kenenkähän rahoilla se pistooli oli maksettu, oliko viikkorahoista vai kesätöistä…)

  Comment by JT — November 16, 2007 @ 1195225278

 5. On sekin jeesustelua syyttää yksiä vanhempia, sillä niin monista paskojen lapsistakin tulee yhteiskuntakelpoisia ihmisiä. En todellakaan puolusta näitä vanhempia, mutta se lienee selvää, ettei kyse ole nyt yhden perheen ongelmasta?

  Pikemminkin kyseessä on jäävuoren huippu. Hedelmällisempää on pohtia sitä, miksei KUKAAN voinut tai ehtinyt tai jaksanut tai kokenut tärkeäksi puuttua pahoinvointiaan eri tavoin jopa julkisesti nettiin oksentavan pojan elämään? Hän sentään kertoi aikeistaan etukäteen eli toivoi (alitajuisestiko tai ainakin hetkittäin tietoisesti) jonkun puuttuvan asiaan.

  Koska suomalainen(kin) yhteiskunta on tehnyt väliinpitämättömyydestä ja kyynisyydestä hyveen eikä kenenkään asioihin tai varsinkaan kenenkään lapsen asioihin uskalleta puuttua ajoissa. Siis ennaltaehkäisevästi. Siis esimerkiksi niin, että jokaisella lapsella olisi riittävästi turvallisia aikuisia joille puhua asioistaan. Joilla olisi aikaa. Joille jopa maksettaisi siitä palkkaa!

  Sitäpaitsi olisihan NOLOA välittää kenenkään asioista – jos se vain hakeekin huomiota turhilla uhkauksilla – sen sijaan että lukee lehdestä mitä tapahtui kun käänsin selkäni ja jatkoin “elämääni”.

  Comment by Hanna — November 17, 2007 @ 1195313473

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.