ja se soi ja se soi

Sun Jul-10th-2005 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Meillä on kuulemma taas uudet tangokuninkaalliset. En seurannut epäilemättä kiihkeää kilpailua, mutta arvaan, että joku itki, joku oli tyytymätön tulokseen ja jokin päätös herätti kohua. Kansainvälisesti arvostettu ja verrattoman vaikutusvaltainen tangomonarkia voinee siis hyvin ja pulleasti siinä missä aina ennenkin; ne samat vanhat ihanat biisit kaikuvat uljaiden hallitsijoidemme alati hymyilevien suiden aistikkaasti tulkitsemina tanssilavoilla läpi Suomen ja kuluneilla parketeilla liikutaan tuttuun tahtiin hyvin (mutta asiaankuuluvan konservatiivisesti!) pukeutuneiden kruunupäiden tarkkavaisten silmien alla.

Merkittävästi mielenkiintoisempi ja yhteiskunnallisesti merkittävämpi uutinen on kuitenkin se, että jos tipauttaa lautaselta ruokalusikan kantaessaan astioita olohuoneesta keittiöön, se voi oikeassa kulmassa varpaaseen osuessaan tuottaa yllättävän runsasta verenvuotoa. Kokeilkaa vaikka, se toimii.


2 Comments

  1. “There could be no greater pleasure than brutally torturing the love child of the Pope and Paris Hilton.”

    I tend to disagree. I think the world would be a much better place if the Pope and Paris Hilton fell in love and had a child. The unavoidable “leaked” video would be the price the public would have to pay, but, frankly, that’s not too high as prices go.

    Comment by Jaakko — July 11, 2005 @ 1121089890

  2. A better place? Quite possibly. A greater pleasure? You have yet to convince me.

    Comment by Mikki — July 11, 2005 @ 1121090178

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.