inhottavia, inhottavia ihmisiä

Thu Sep-10th-2009 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Hesari raportoi, että joku Big Brotherin parissa työskentelevä tyyppi sai kenkää, koska siinä niiden ääliöiden talossa — tiedättehän, siinä, jossa ei ole mitään sellaista vikaa, jota ei voisi korjata napalmilla — jotkut tyypit panivat, ja siitä näkyi liikaa telkkarissa. (Sikäli kun se nyt sai kenkää — eräskin tyyppi esitti kuulemma sellaisen ajatuksen, että ehkä tämä on vain osa julkisuussirkusta. Koska luotan täydellisesti Helsingin Sanomain harjoittamaan laatujournalismiin ja tiedän, että siellä on varmasti tunnollisesti tarkistettu kaikki mahdolliset faktat, aion olettaa uutisen olevan todenmukainen!)

Eeenivei. Koko vitun ohjelman pointti on, että lauma idiootteja istuu talossa dokaamassa, riitelemässä, hölmöilemässä ja panemassa toisiaan. Ei siellä nyt jumalauta rohkaista ketään osallistujaa käyttäytymään kunnolla tai ratkaisemaan asioita muulla kuin pikkumaisella selän takana tapahtuvalla junttinarinalla.

Vaan annas olla, kun ne tekevät siellä tasan sitä, mitä niiden halutaan tekevän, ja siitä näkyy jotain telkkarissa, sitten ollaankin äkkiä kirkasotsaisia moraalin vartijoita. Koko asetelma on tyrmistyttävän typerä: on ihan okei ja hyväksi koko ihmiskunnalle näyttää, kuinka peiton alla ähistään. Idioottien paneskelun seuraaminen on ilmeisesti täysin puhdasmielistä ja ylentävää laatuviihdettä. Ne, jotka istuvat siellä katselemassa tätä kulttuurispektaakkelia voivat nauttia korkealaatuisesta ja tasokkaasta eurooppalaisen huippuyhteiskunnan ilmentymästä. Tai yksinkertaisemmin sanottuna: on tosi siistii tsiigata, kun jengi panee telkkarissa vittu oikeesti! Hurraa!

Vaan antakaas olla, jos se lerssi livahtaa hetkeksikin näkyviin: voi ei, pornoa. Moraalinen paniikki ja tuohtuminen on tavaton. Eihän nyt sellaista sovi näyttää televisiossa. Nehän panevat siellä oikeasti!

Anteeksi. Rakastelevat.

Tätä aivan samaa logiikkaa seuraten haluaisin sanoa Big Brotherin tuottajalle Mikko Räisäselle, että haista vi**u, moraalivamma*nen kus*pää, toivottavasti saat tuskallisen syö*än. Huomaatteko? Nyt en sanonut sitä silleen oikeesti! Sitä ei itse asiassa tapahtunut lainkaan.

Sitä ei lasketa, koska se oli peitossa.


1 Comment

  1. Mä olen iloinen, että saan elää tänä historiallisena aikana:

    http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1733766

    Comment by laura — September 24, 2009 @ 1253816558

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.