hyvällä maulla tehdään myös

Tue Jul-5th-2011 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Mika Myllylä on näemmä kuollut, ja se on tietenkin kansallinen uutinen, koska olympiamitaleita ja Suomen oman poika ja raa raa raa. (Kurja juttu omaisille, en mä sitä sano… mutta.)

Jotta kellekään tämän tragedian syvyys ei jäisi mitenkään epäselväksi, Hesari pisti nettietusivunsa uusiksi, koska doping-kärähtäneen, paskalehtien lööpeissä toistuvasti törttöilleen ex-hiihtäjän poismeno on tietenkin Suomen ykkössanomalehden tärkein uutinen — katso kuvat!

Ja katsottavaa myös on, sillä Hesari tempaisi mauttomimman kuvituksensa pitkään aikaan. Ystäväni kommentoi asiaa sanoilla “oisko siinä vuoden mauttomin sit”, ja on pakko yhtyä mielipiteeseen:


Sillä lailla sitä pohjattoman tyylikästä kamaa tehdään! Parempaa olisi vaikea kuvitella, paitsi ehkä, jos Myllylä olisi hiihtämisen sijaan tunnettu lusikkajuoksusta, ja siitä oltaisiin joskus saatu kuva, jossa se heittää lusikkaa nurkan suuntaan. Se olisi niin täydellistä, että niitä housuja ei enää mikään pesula saisi ikinä puhtaaksi.


4 Comments

 1. Myllylästä kyllä kehkeytyi uransa jälkeen sellainen surullinen varoittava hahmo, jolla toivoisi saavan lapsia pois ammattiurheilun katalalta polulta sankarista sosiaalipornonnälkäisen lööppikansan uhrilahjaksi. Miehen saavutuksia ei ehtinyt sentään ennen loppua unohtamaan kuten erään toisen olympiamitalistin.

  Comment by rossi — July 5, 2011 @ 1309884988

 2. Ymmärrän kyllä sen, että tuo voi näyttää vähän hassulta, mutta tuo Hannes Heikuran vuoden 1997* lehtikuvana palkittu otos niin ikoninen, etten kyllä osaa paheksua valintaa. Se ei ole vain kuva Myllylästä, vaan se on se kuva Myllylästä. Muutenkin varmaan yksi niistä tunnetuimmista kotimasista urheilukuvista.

  * = siis ajalta ennen Lahden dopinghässäkkää – kuvahan sai lisätunnettavuutta Myllylän kirjoittaman “testamentin” yhteydessä, mutta oli vahvan tunnettu jo edeltävältä ajalta.

  Comment by erkka — July 5, 2011 @ 1309889488

 3. Vegasin vuodet eivät olleet kovin armeliaita kuninkaalle. Tuoreemman kuvituksen käyttäminen olisi mennyt jo herjaamisen puolelle.

  Comment by Nils — July 5, 2011 @ 1309894427

 4. Samaa mieltä Erkan kanssa. Tuo kuva oli aivan keskeisimpiä Myllylän myytin rakennuksessa. Ja sitä myyttiähän tässä ylläpidetään ja uusinnetaan.

  Comment by J-Ko — July 8, 2011 @ 1310140529

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.