en muuten muuttaisi kauhavalle

Tue Jan-4th-2011 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Perussuomalaiset! Siinäpä puolueiden kuningas. Jos pääkaupunkiseudun persuilu tuntuu tyypillisesti sikaniskaisten ksenofoobikkojen urpoilulta, maakunnissa osataan panna vielä paremmaksi. Kauhavan (asukasluku 31.12.20098 (sic) kokonaista 17 539 asukasta) perussuomalaisten puheenjohtaja Risto Mattila ärähtää Pohjalaisen mielipidekirjoituksessaan sukupuolineutraalista avioliittolaista. Kaikki on nykyisin nähkääs niin saatanan liberaalia, ja se on väärin.

Mattila ensin tarkentaa, ettei hänellä ole mitään seksuaalisia vähemmistöjä vastaan, ja sen jälkeen tarkentaa vastustavansa jyrkästi homo- ja lesboparien adoptio-oikeutta. Joku voisi tästä ehkä vetää sellaisen johtopäätöksen, että hänellä kuitenkin on jotain seksuaalisia vähemmistöjä vastaan… paitsi tietenkin jos mennään ns. “se, etten halua mokkakikkeleitä meidän työpaikalle ei suinkaan tarkoita, että olen rasisti!” -linjalle, mikä on totta kai täysin vakuuttavaa ja itse asiassa maagisesti muuttaa jyrkän vastustuksen täysin neutraaliksi kannaksi!

Tämän lempeän alustuksen jälkeen päästäänkin asiaan.

En voi missään tapauksessa hyväksyä, että sosiaalitantoille annettaisiin mahdollisuus luovuttaa viaton lapsi perheeseen, jossa vanhemmat ovat samaa sukupuolta. Tämä antaisi hänelle täysin väärän kuvan perheestä ja sotisi pahasti perinteisiä arvoja vastaan. Avioliitto on miehen ja naisen välinen asia, eikä kahdella samaa sukupuolta olevalla henkilöllä ole koskaan mahdollisuutta saada lasta biologisesti. Pelkkä ajatuskin homoparin oikeudesta adoptoida lapsi on luonnoton.

Ne sosiaalitantat! Siellä ne vaan haluavat luovutella lapsia — viattomia lapsia — minne sattuu! Tämä luonnottomuusargumentti on hirveän kiva siitä, ettei sitä tarvitse todistella, mutta se kuulostaa jotenkin nasevalta. Katsokaas, kun ne homot ja lesbot siellä paneskelevat keskenään — tai siis eivät tietenkään keskenään, vaan silleen luonnottomasti samat kromosomiparit vastakkain — siitä ei tule lapsia! Se todistaa, että se on luonnotonta, ja siksi se on väärin. Marttilan tekopyhistely on tietenkin päivänselvää, sillä hän tuskin itse elää täysin luomuelämää — eiköhän siellä kulu niin deodorantti (luonnossa haistaan pahalta eikä edes tajuta sitä), bensiini (luonnossa ei käytetä pitkälle jalostettuja raakaöljyjä) kuin rahakin (luonnossa ei ole valuuttaa). Vitut se mikään munasillaan puskissa vaaniva metsästäjäkeräilijä ole. Helvetti, edes paleoliittisen kauden malliin elelevät Andamaanien sentinelit eivät elä kuin apinat. Sielläkin on huomattu, että täydellinen luomuelämä on paskaa ja että harppuuna on itse asiassa hyvä keksintö. (Puhumattakaan siitä, että homoseksuaalisuutta harrastetaan luonnossa vaikka kuinka, mutta eihän tämä nyt herran tähden ole mikään faktapohjainen keskustelunavaus alun perinkään.)

Ja mitä faktoihin tulee, tästä saadaankin tukeva aasinsilta vahvaan todisteluun! Näin se logiikka toimii Kauhavan suunnalla. (Ja kyllä, tiedostan, että Kauhavalla asuu varmasti paljon ihan fiksuja ihmisiä joita sylettää juntteilu. On mullakin joskus ollut paskoja naapureita, en mä sitä sano.)

Suomessa on noin 5,4 miljoonaa asukasta. Seksuaalisten vähemmistöjen Pride-kulkueeseen osallistui noin 5000 henkilöä Helsingissä. Tämän perusteella voidaan laskea Suomessa olevan homoja ja lesboja sekä heidän kannattajiaan 0,092 prosenttia koko väestöstä. Vaikka luku on teoreettinen, on kyseessä joka tapauksessa selvä vähemmistö.

…koska kaikki Suomen homot ja lesbot ja heidän “kannattajansa” — mitä helvettiä se sitten tarkoittaakaan — olivat Pride-kulkueessa? Jos ei ollut siellä, ei ole homo eikä “kannata” homoja? Luuleeko Mattila ihan oikeasti, että vaikkapa jokainen kauhavalainen LGBT-ihminen viitsii raahautua Helsinkiin vain pelkästä homostelun ilosta, tai että jokainen homokavereiden hyvinvoinnista kiinnostunut hetero osallistuu Prideen? (En minäkään osallistunut, enkä osallistuisi, koska en pidä hauskasta. Olen kuitenkin homojen “kannattaja”… tai olen ehkä homojen kannattaja. Olen arka sitoutumaan tähän, kun ole varma, mitä se pitää sisällään. Jos se tarkoittaa esimerkiksi sitä, ettei munalle person miehen pitäisi joutua vaihtamaan kadun puolta tai teeskentelemään olevansa hetero tämän maailman ristomattiloita nähdessään, jottei jollekin lihapäiselle konservatiivijuntille tule ahdistus, sovitaan että olen.)

Miksi joku ylipäätänsä sanoo jotain näin typerää? Näkisin tässä kaksi vaihtoehtoa, joista kumpikin on aika masentavia. Ensimmäinen näistä on, että Mattila yrittää tietoisesti manipuloida ihmisiä vääristelemällä lukuja näin silmittömän typerällä tavalla. En jaksa oikein uskoa, että edes se kohderyhmä ei ymmärrä, mikä skenaariossa on vialla. Toinen vaihtoehto on, että hän on oikeasti niin tutkalla, että kuvittelee ihan rehellisesti päätelmänsä pitävän paikkansa.

Ja sitten vielä loppukaneetti!

Presidentti Tarja Halonen tuomitsi jyrkästi Pride-kulkuetta vastaan tehdyn iskun. Hänen mukaansa se pilasi koko Suomen maineen. Iskussa ei kuitenkaan kuollut kukaan. Jokaisen kulkueeseen osallistuneen olisi pitänyt itse ymmärtää provosoimisensa aiheuttamat riskit. Pidän erittäin vastuuttomana ottaa tällaiseen kulkueeseen mukaan lapsia.

Halosta ei valtionpäämiehenä tunnu kiinnostavan mikään muu kuin omiin seksuaalisiin vähemmistöryhmiinsä kohdistuvat rikokset. On käsittämätöntä, ettei hän ota kantaa vakaviin ja oikeasti Suomen maineen kannalta haitallisiin rikoksiin.

Sellainen lopettelu!

Halosta ei todellakaan tunnu kiinnostavan mikään muu kuin omiin seksuaalisiin vähemmistöryhmiinsä kohdistuvat rikokset! Sen todellakin huomaa siitä, ettei häneltä ole koskaan tullut mitään kommentteja esimerkiksi Natosta. Tai mistään muustakaan asiasta! Se on FAKTA. (Se, mitä nämä “omat seksuaaliset vähemmistöryhmänsä” mahtavat olla on kyllä vähintäänkin epäselvää, mutta ilmeisesti tämä on jonkinlainen mukaovela “LOL RESIDENTTI ON MAMULEPSO LOL” -heitto. Ehkä? Ei voi tietää.)

Joka tapauksessa ilmeisesti Halosen ei olisi pitänyt sanoa, että Prideen ei saa tehdä kaasuiskua. Huomatkaa, siis, tämän kertoo meille mies, jolla ei ole mitään seksuaalisia vähemmistöjä vastaan, joten voimme vain olettaa, ettei Mattila ole niinkään antihomolinjalla kuin prokaasuiskulinjalla. Kaasuttelu onkin perinteisesti ollut suosittua puuhaa siellä oikealla. Perinteet velvoittavat!

Tästä voitaneen siis päätellä, että jos minä nyt tulen vähän tekemään kaasuiskua Mattiloiden ollessa iltakävelyllä — en nyt siis aio tulla oikeasti, koska a) se on väärin, b) minulla ei ole kaasua ja c) sehän on herran tähden Kauhavalla. Mutta jos nyt kuitenkin tulisin ja pistäisin Mattilan perheen — tai siis, en tiedä, onko hänellä perhettä. Toivon, ettei ole, mutta leikitään, että on. Jos nyt siis pistän kyynelkaasua koko köörille ja toimitan perheen sairaalaan toipumaan, mutta kukaan ei kuole, silloinko sitä ei saa tuomita?

Pidän itse erittäin vastuuttomana pitää lapsia julkisilla paikoilla.


6 Comments

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Sirkku Asheesh. Sirkku Asheesh said: RT @jannejuhani: "LOL RESIDENTTI ON MAMULEPSO LOL – Fun Pastimes for Stupid Children » en muuten muuttaisi kauhavalle" http://bit.ly/hgGbVJ […]

  Pingback by Tweets that mention Fun Pastimes for Stupid Children » en muuten muuttaisi kauhavalle -- Topsy.com — January 4, 2011 @ 1294164652

 2. Ääliö sinä!

  Comment by Marko M. — January 4, 2011 @ 1294167652

 3. Mä olen ollut aina Watchman sun fani. Ja nyt oon taas. Yhä uudestaan. *fanitusta*:-)
  Etsin sua Facebookista, mutta sitten tuumin, että sä et varmaan ole niin juntti:D mutta jos sinne ilmestyt, pistä kutsu tai jotain.

  Comment by birdy — January 4, 2011 @ 1294169454

 4. Ääliö minä? Eih!

  Birdy, olen yrittänyt ahkerasti vältellä Facebookia, mutta tässä vaiheessa se alkaa olla vähän epätoivoista — rupeaa olemaan vähän sama asia kuin elämä ilman sähköpostia tai kännykkää. Ei se suinkaan mahdotonta ole, mutta kun erikseen jättäytyy muiden käyttämien yleisten viestintäkanavien ulkopuolelle, elämästä nyt vaan tulee vaikeampaa. Katotaan nyt, kuinka kauan kykenen vielä. =)

  Comment by Mikki — January 4, 2011 @ 1294171392

 5. No hyvänen aika, eihän lapsia voi heteroperheeseenkään antaa, kun heterot voivat vaikka NUSSIA. Koska heteroiden koko elämähän vain kiertyy NUSSIMISEN ympärille, ihan samalla tapaa kuin homojen ja lesbojenkin. Ja heterovanhemmatkin voivat olla erilaisia! Nehän vois vaikka harrastaa kanssa sitä pelottavaa peppuseksiä! NUSSIMISTA. Ja niillä voi olla vaikka mitä apuvälineitä siihen NUSSIMISEEN, niin että ei se naaraskaan välttämättä ole se ottava osapuoli pelottavassa peppuseksissä, niin karmea on tää heteroiden irstas NUSSIMISEN ilo.

  Niin että EI LAPSIA HETEROPERHEISIIN!

  THINK OF THE CHIIIIIILDREN!

  CHIIIIILDREEEEN!

  Ps. Mulla ei ole mitään heteroita vastaan, mun paras ystäväkin on hetero ja mulla on monia heteroita tuttuja. On se silti aika ilettävää kun ne hieroo sitä heterouttaan päin mun naamaa, eiks ne vois pitää ne lapset komerossa, lopettaa julkisella paikalla käsien pitelyn ja pussailun ja kirkkohäät ja sen sellaiset pois toisten näkyviltä? On se sellai jotenkin groteskia että pitää yrittää erilaisuutta suvaita.

  PS. PS. Sarkasmitägi suljetaan tässä.

  Comment by Skiriki — January 4, 2011 @ 1294180107

 6. Facts! Facts are meaningless. You could use facts to prove anything that’s even remotely true. -Homer Simpson

  Comment by Scully — January 7, 2011 @ 1294413815

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.