ei meidän mummu ainakaan ikinä

Wed Nov-12th-2008 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Tein vaihteeksi sen virheen, että erehdyin vilkaisemaan Hesarin keskusteluja. Kokemukseen kiteytyi taas kyseisen kanavan tarjonnan yleinen taso ja informaatioarvo: kyse oli uutisesta, jonka mukaan 75-vuotiasta miestä syytetään siitä, että tämä olisi yrittänyt ostaa seksipalveluita kahdelta 17-vuotiaalta tytöltä.

Keskustelun puolella päästäänkin sitten oikein vahvaan alkuun, sillä surkuhupaisan ja ilmeisen valheellisen nimimerkin valinnut “asiantuntija” ei hyväksy!

käsittämätön syyte kun otetaan huomioon että epäilty on 75-vuotias. Syyte on naurettava. Tuskin kukaan 75-vuotias tosissaan pyrkii ostamaan seksipelveluja 17-vuotiaalta, ja mitä nämä palvelut ylipäänsä olisivat?

Esimerkiksi nussimista, rakas asiantuntija. Nussimista. Noin niin kuin ensimmäisenä arvauksena.

Päähän sattuu. Elääkö tämä ihminen siinä uskossa, ettei kenenkään 75-vuotiaan enää tee mieli seksiä? Ettäkö siinä iässä ei vaan enää voi kiinnostaa? Kyllä ne ryppyisetkin ihmiset tykkäävät orgasmeista. Kyllä, asiantuntija, sinunkin kuihtuneet isovanhempasi ajattelevat — ja toivon vilpittömästi, että myös harrastavat — seksiä. Tekohampaat lonksuvat iloisesti ja kaihin sumentamat silmät tuikkivat kauniisti, kun siniset napit lennähtelevät ilta toisensa jälkeen nielun uumeniin, liukuvoidetta kuluu tuubikaupalla ja heteka narisee kotoisasti kilpaa polvilumpioiden kanssa.

Tai ainakin olisi syytä, perkele. Se on tervettä ja hauskaa puuhaa, joka hakkaa Ridgen edesottamusten päivittelyn ja naapureiden vakoilun mennen tullen.


6 Comments

 1. Oi joi. On tainnut “asiantuntijalle” jäädä se käsitys, että kaikki seksi on pippelillä tehtävää…

  Parannus mielikuvituksettomuuden ongelmaan: sidotaan tuoliin tietsikan eteen, silmät auki a la Clockwork Orange ja sitten Internettiä näyttämään.

  Comment by Skiriki — November 12, 2008 @ 1226517423

 2. Jossain vaiheessa törmäsin uutiseen, jonka mukaan vanhainkoteihin on asukit pyytäneet seksileluja, mutta homma kaatui siihen, ettei saatu yhteisymmärrystä siitä, kuka vempeleiden puhtaanapidon ja huollon hoitaa.

  Brr.

  Comment by Janos — November 13, 2008 @ 1226591003

 3. ei meidän mummu ainakaan ikinä…

  “Elääkö tämä ihminen siinä uskossa, ettei kenenkään 75-vuotiaan enää tee mieli seksiä? Ettäkö siinä iässä ei vaan enää voi kiinnostaa? Kyllä ne ryppyisetkin ihmiset tykkäävät orgasmeista. Kyllä, asiantuntija, sinunkin kuihtuneet…

  Trackback by www.blogispotti.fi — November 13, 2008 @ 1226591829

 4. Niin, no. Tuskin jonkun dildon tai muun pärisyttimen puhdistaminen nyt on oikeasti mitenkään kurjempaa hommaa kuin vaikkapa aikuisvaippojen vaihto. Ellei sitten ole ikävä kermaperse, jota kiinnostaa enemmän oma paskapäisyys kuin se, onko niillä vanhuksilla esimerkiksi hauskaa.

  Ei niin, että haluaisin kärjistää tai mitään, tietenkään!

  Comment by Mikki — November 13, 2008 @ 1226592639

 5. Joo, eihän se loppujen lopuksi ole, muuten kuin sellainen yhdenlainen psykologinen hyiyäk-kynnys. Jaa-a, vanusten osastolla itsekin työskennelleenä, kyllä mulle tulis jotenkin karu olo siitä, että joutuisi kuuraamaan Eino 86v:n pumpattavaa barbaraa.

  Noh, eipä se varmaan sen pahempaa toisaalta olisi, kuin irronneiden kynsien kopistelu pois tuubisukista, kurapaskavanaa valuvien kalsarien kantaminen tai mädän puristelu pois makuuhaavoista.

  Comment by Janos — November 13, 2008 @ 1226593468

 6. Ratkaisu vimpulaongelmaan: kun tätä nykyä tehdään myös pappa/mummokännyköitä, niin sitä voisi panostaa materiaaleihin ja designiin ja suunnitella entistä helpommin puhdistettavia välineitä ja niille säilytysastoita, joihin laittaa odottamaan perusteellisempaa puhdistusta mikäli kunto on päässyt niin alas, että heti ei voi pistää leluaan pesuun.

  Tai vaikka sellainen tuubi, mihin mumma voi pistää dildonsa ja sitten laskea helposti hanasta vettä ja tiskiainetta päälle ja sitten vaan huljutella siivoksi. Sama pätenee papparaisen fleshlightillekin.

  …uskoisin, että peruslaiska nuoriso (siis kuka tahansa, joka on ko. vanhusta nuorempi, sitähän me aina ja ikuisesti heille olemme) voisi myös moisesta teknologiasta innostua…

  Menee nyt asian vierestä, mutta menkööt.

  Comment by Skiriki — November 13, 2008 @ 1226594321

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.