dumber than a speeding bullet

Sun Aug-28th-2005 // Filed under: I Rant!,Spam Patrol

Among my humongous daily dose of spam was a little gem, sent to me with the catchy subject line of “, Super human abilities?”

Obviously, that sounds pretty cool. If I could get bitten by a radioactive spider that, instead of weird blood poisoning and leukemia, would give me the proportionate strength of a spider and the rest of the goodies, I’d be offering highly sensitive areas of my body to said spider in a heartbeat. Yes, if it means I can dance high above rooftops like an earthbound god, you can take a bite off my testicles, little spider. Or even big spider. Bring your radioactive siblings, you can have a pizza party on my testicles. Sign me up for that. I’ll go in and fix the reactor, douse myself in highly experimental chemicals, get caught in that gamma bomb blast, soak up cosmic rays, be experimented on and sexually abused by aliens so far removed from anything I know and understand that the mere sight of their multi-dimensional bodies turns my brain into jelly and traumatizes me for the rest of my life.

I’ll do all that and more. Whatever it takes. If it gets me freaky cool superpowers, I’m all for it.

This shit, though…

How would you like to automatically achieve almost anything you wanted… without having to try – or even THINK about – achieving it?

[URL removed]

Using this tool, you can “activate” advanced thinking, super-learning, success magnetism, inject new personality traits (instantly) and dissolve any annoying bad habits… in a flash.

Wow! That sure sounds nifty! I’m especially impressed by this tool’s amazing and not at all disturbing ability to instantly inject new, unspecified personality traits.

But wait! There’s more!

* Increase your mental powers & abilities.
* Activate “super-learning” and advanced thought.
* Empower yourself with unstoppable confidence.
* Blast through limitations, with zero effort.
* Achieve your goals… *be who you want to be!*

All horseplay aside, what kind of an idiot do you have to be to buy into this crap? I mean, okay, so they are selling worthless bullshit via spam with the hopes that idiots take them up on that offer. No surprise there. But at least I can understand why someone would buy something that gives him a boner — sure, buying it off some random guy on the internet strikes me as tremendously stupid, but at least we have firmly established that there are pills that bestow erections on us. But this vague “turn your brain into an advanced superhuman thinking machine” filth makes homeopathy look downright respectable.

I’d love to slap the people responsible for this around with a crowbar… and not just for spamming. Sure, you’d have to be a moron to buy into this — and honestly, we’re not talking about basically normal people who just happen to be a little too trusting or naïve here; you’d have to be a full-blown mouth-breather with all the education of a particularly slow potato to believe that these guys are offering something that’ll turn you into Brainiac 5 and propel you into the upper echelons of elite society — but that doesn’t mean it’s okay to sell them snake oil.


18 Comments

 1. Tätä blogia jo vuoden päivät seuranneena luulin että olet ihan asiallinen tyyppi. Nyt kun tapasin sinut henkilökohtaisesti olen pettynyt. En ymmärrä, minkä takia nimittelet ja loukkaat jotakuta jota et vielä edes tunne. En ehtinyt edes esittäytyä, mutta ei enää kiinnostakaan. Ei millään pahalla, mutta opettelisit käyttäytymään.

  Comment by eienääkiinnosta — September 1, 2005 @ 1125582047

 2. Taisit tavata joo.

  Tällaiset anonyymit “tapasin sut henkilökohtaisesti, mutta sä vaan nimittelit ja loukkasit mua ennen kuin ehdin edes esittäytyä, mutta sattumalta en kerro missä ja milloin tapasin, ettei väitteeseen vahingossakaan tule mukaan mitään tarkistettavaa faktaa” -heitot ovat kyllä todella vakuuttavia. Nyt maineeni on tehokkaasti mustamaalattu tuikitärkeässä blogosfäärissä! VOI EI.

  Ei silti, nimittelen ja loukkaan oikein mielelläni ihmisiä, joita en edes tunne. Esimerkiksi sinua!

  Comment by Mikki — September 1, 2005 @ 1125582556

 3. Työtoveri tuossa pari viikkoa sitten kertoi, kuinka saisi värkkinsä loistokuntoon ihan vaan pelkän spämmin avulla. Yksi tarjosi isompaa kalua, toinen sille kestävyyttä. Kolmas auttoi laukeamaan useammin (ei sentään samaan aikaan) ja neljäs, erittäin mielenkiintoisesti, tarjosi enemmän sitä norsunluunväristä nestettä sieltä pippelin päästä (“more cum, more pleasure to your woman, sanoivat otsikossa.).

  Superrakastajan ainekset kasassa, siis.

  Comment by Fräntilä, Koillisessa — September 1, 2005 @ 1125593447

 4. Joo joo! Sehän on todella suosittu sikanaudan aihe nykyisin — useimmiten mainostavat SPUR-M formula -nimistä sössöä, joka ilmeisesti lisää lastin määrää jopa 500%. (Välillä myös lupaavat, että se parantaa makua.)

  Ehkä mä teen jotain väärin tai en vain ymmärrä mistään mitään, mutten koskaan varsinaisesti ole kaivannut tilannetta, jossa spruittailisin litrakaupalla mäskiä ulos. Kyllä se normaali about ruokalusikallinen on näihin tähänastisiin tarpeisiin riittänyt ihan kivasti.

  Ei niin, että se ongelma noilla tropeilla kuitenkaan ratkeaisi, jos sille jotain pitäisikin tehdä.

  Comment by Mikki — September 1, 2005 @ 1125593730

 5. Kasvissyöjillä on muuten paremman makuista miesnestettä. Tästä on tehty jossakin niasten lehdessä joskus joku tutkimuskin. Tai ainakin jossain naistenlehdessä joskus siitä oli juttua. Muistaakseni ainakin sitruunan syönti tekee mällinderistä paremman makuista potenssiin X.

  Minähän en siis noita lehtiä osta, nainen vaan.

  Comment by Fräntilä, Koillisessa — September 1, 2005 @ 1125594217

 6. “En ymmärrä, minkä takia nimittelet ja loukkaat jotakuta jota et vielä edes tunne.” Voi hellanlettas, eikai vain Iso Paha Mikki sanonut sinulle jotenkin pahasti? Itkettääkö? Niin että piti oikein tänne tulla anonyymisti parkumaan? Kuulehan nyt, Mikko Rautalahden ei tarvitse olla kaikkien kaveri. Jos Mikki tykkää vittuilla sinulle niin mietipä itse mitä vikaa sinussa on.

  Comment by Los Buenos Lobos — September 2, 2005 @ 1125669441

 7. Miten musta tuntuu, että olen sivustakatsoja jossain kummallisessa farssissa?

  Comment by Mikki — September 2, 2005 @ 1125690607

 8. Susta tuntuu, että sä olet sivustakatsoja, koska sä oot niin vitun tyhmä!

  Comment by revolveri — September 3, 2005 @ 1125759834

 9. Olenko mä nyt tyhmä, vai pelkästään ilkeä ja loukkaava? Miksei kukaan selitä?

  Hirveen vaikeeta tää oleminen.

  Comment by Mikki — September 3, 2005 @ 1125760777

 10. … Onko sulla Mikki jossain joku toinen blogi jossa haukut ihmisiä ihan silmittömästi, vai mistä helvetistä näitä jatkuvasti polkee esille? Kyllä mä alan uskoa että joku tuttu vaan vedättää, eihän noi nyt voi olla todellisia.

  Comment by Janos — September 5, 2005 @ 1125922182

 11. Ei ole. En mä tiedä mikä siinä on — joku raasu tai raasut jossain ovat ottaneet nokkiinsa jostain ja purkavat pahaa mieltään huutelemalla aina välillä, koska minä olen Paha Ihminen ja Muiden Satuttaja. Tai jotain. En tiedä, olisiko säälittävämpää se, että kyseessä on joku, jonka oikeasti tunnen, jolla ei riitä pokkaa oikeasti puhua suoraan, vaiko joku tuntematon, joka ei kestä sitä, mitä joku ihminen jossain kirjoittaa nettiin… Satunnainen nimettömänä suoritettu puskasta ammuskelu nyt ei kuitenkaan kauheasti heilauta suuntaan eikä toiseen. Onhan se vaihtelua rutiiniin.

  Ja joo, onhan se ihan mahdollista, että kyseessä on joku tuttu joka vedättää, mutten kauheasti näe siinä pointtia, jos näin on — jos kyseessä olisi joku selkeä jekku, jota en vain huomaa, silloin se olisi toki loistava tempaus, mutta tässä vaiheessa se tuntuu epätodennäköiseltä. Ei varsinaisesti ole hankalaa teeskennellä dorkaa internetissä niin, ettei kukaan voi arvata, että kyseessä onkin vain feikki.

  Clarkea mukaillakseni, “any sufficiently advanced prank is indistinguishable from stupidity.”

  Comment by Mikki — September 5, 2005 @ 1125923799

 12. Mjoo, sitä tosiaan kummastelen et kyllähän sä täälläkin revit naamaasi, mutta pääasiassa ulkomaisille kiihkouskovaisille, spämmereille jne. Eli mistä helvetin puskasta nämä natisijat oikein nousevat, ei oikein hahmotu.

  Comment by Janos — September 5, 2005 @ 1125927040

 13. Mä en olisi kyllä ikunaan uskonut, että Mikki sillai vittuilee tuntemattomille, kert ei se tuttavilleenkaan koskaan… Jos joku pyytäisi, mä kuvailisin Mikkiä sillain aika vaiteliaaksi, mutta niinku ulkokultaisen kohteliaaksi diplomaattiluonteeksi.

  Comment by Taika — September 10, 2005 @ 1126350336

 14. Taitaisit kuvailla, joo.

  Comment by Mikki — September 10, 2005 @ 1126362149

 15. Jos minun pitäisi kuvailla Mikkoa, kuvailisin häntä ystävälliseksi, kohteliaaksi ja hyväkäytöksiseksi. Hänellä ei ole koskaan kenestäkään pahaa sanottavaa, eikä hän halua pahoittaa kenenkään mieltä.

  Comment by Loitsu — September 13, 2005 @ 1126630249

 16. Farssi mikä farssi.

  Comment by Mikki — September 13, 2005 @ 1126635259

 17. “Kasvissyöjillä on muuten paremman makuista miesnestettä.”

  Mä taas luin jostain, että kasvissyöjistä se neste maistuu paremmalta. Eikä ole edes mikään ihme, jos ei ole maistanut lihaa niin tota voi pitää hyvänä. Se kun on lähimpänä lihaa mitä ne koskaan tulee suuhunsa laittamaan.

  Aina kun oon nähnyt Mikin humalassa, se on ollut ihan perseestä.

  Comment by Heiccu — September 19, 2005 @ 1127147454

 18. Dr. Pepper USA — toiset tykkää, toiset ei…

  Mitä tulee mun humalatilani todistamiseen, turhaan sä rupeet hei sillä kehumaan, yhtä monta kertaa mut ovat kaikki muutkin maailman ihmiset känässä nähneet.

  Comment by Mikki — September 19, 2005 @ 1127167932

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.