death rally launches

Thu Mar-31st-2011 // Filed under: Games

Death Rally for iOS devices is coming out today, and looks like it’s in the App Store right now (at least in Europe — I’m not sure if it launches all over the world at the same time, or what). Go get it, it’s awesome, and you know I’m a completely unbiased source for information about this particular game!Seriously, though, it’s pretty cool. I’d imagine nostalgia’s going to be a big factor with this one for a lot of people, but it’s easy to get a big kick out of this one even if you never wasted countless of hours of your life with the original. I know I did — of course, at the time I had no idea that I’d end up working for the company that made the game. I tinkered with this one a little bit, but let’s face it, this isn’t really a game that needs a great deal of input from a writer…

This is our first mobile game — made with guys from Mountain Sheep and Cornfox & Bros. who have a lot of experience from this sort of thing — so obviously we’re really excited to see how it does.

Also, it’s got Barry in it!


7 Comments

 1. Mikko Rautalahti eikohan nyt ole tarkeţmpaa kuin puhua videopeleista puuttua kalasataman romanien epainhimilliseen kohteluun. Vaikka sanomalehdet vaikenevat rasistiset Jussi Pajunen ja Jarmo Raiha talla hetkella haatavat romaneja pois heidan leireistaan. Ilman sahkoa ja majoitusta ihmisia kuolee. Et voi sulkea talta silmiasi Mikko Rautalahti.

  Comment by http://vapaaliikkuvuus.net/ — April 3, 2011 @ 1301824079

 2. Tuo Romanien kohtelu on taysin kasittamatonta! Kuinka Jussi Pajunen ja Jarmo Raiha pystyvat nukkumaan yonsa? Helsingin kaupungilla on talla hetkella kymmenia vapaita vuokra-asuntoja. MIksei romaneja voisi majoittaa tilapaisesti sinne?

  Comment by pihlajatar — April 3, 2011 @ 1301824504

 3. Kirjoitustyylisi perusteella olet selvästi sama tyyppi, joka tykkää lähetellä minulle säännöllisesti sähköposteja eri nimillä tekaistuista hotmail-osoitteista ja vaatia ylimieliseen sävyyn, että kirjoitan eri aiheista.

  Kuten olen sanonut sinulle jo aiemmin, jos haluat jutella kanssani jostain tai että kirjoitan jostain aiheesta, aloita vaikkapa sillä, että keskustelet kanssani oikealla nimelläsi. Minulla ei ole kiinnostusta eikä velvollisuutta toimia jonkun anonyymin tyypin äänitorvena, eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä mieltä satun olemaan näistä asioista. Jos et tajua tekeväsi itsellesi hallaa, se on kurjaa, mutta metodisi ovat idioottimaiset.

  Comment by Mikki — April 3, 2011 @ 1301832994

 4. Onkohan tämä pälli jotenkin erehtynyt luulemaan, että Mikko Rautalahti on jonkinlainen kansallinen media, jolla olisi ikään kuin velvollisuus raportoida kaikesta mahdollisesta. Jessus mikä pälli.

  Comment by Janos — April 3, 2011 @ 1301836735

 5. Mikko Rautalahti – 2000-luvun Hannu Karpo!

  Comment by toinen mikko — April 3, 2011 @ 1301845726

 6. Myönnän, että minua vetää todella vahvasti vastakarvaan tämän tyypin tapa tykittää sähköposteja (joita hän spämmäilee myös muille blogaajille, koska samoja viestejä on tullut monille, vain lähettäjien ja vastaanottajien nimet muuttuvat), joissa hän vaatii heitä puuttumaan asiaan X. En voi puhua muiden puolesta, mutta henkilökohtaisesti suhtaudun tällaiseen meininkiin hyvin nihkeästi.

  Tämä ei ole mikään uusi juttu — ensimmäinen viesti tuli nimellä “teppu heppu”, jossa puhuttiin Ranskan työlakiuudistuksesta, että “tunnettuna blogaajana minun on vaikutettava asiaan”. Silloin hän kertoi, että “ystävänsä Ville Korpela” oli suositellut minua. En tiedä, pitäisikö minun tietää, kuka on Ville Korpela.

  Muistelen, että välissä olisi tullut muitakin viestejä, mutta seuraava sähköpostiarkistoistani helposti löytyvä viesti tuli viime kuussa nimellä “Sakari Järvinen”, jota seurasivat nimim. “pysäytä fasismi” sekä “Eeva Karhuvaara”.

  En voi todistaa, että lähettäjänä on sama ihminen, mutta viestin sävy on samanlainen, metodologia on sama, eikä minulla ei ole mitään syytä uskoa, että kyseessä ei olisi sama henkilö.

  Arvaan, ettei kyseinen neropatti itse näkee toimintansa jonkinlaisena jalona kansalaisaktivismina, eikä oikeasti vaan ymmärrä, miksi joku ei innostuisi siitä, että saa vastaanottaa feikkinimillä lähetettyjä massapostituksia. Jostain syystä kömpelöt manipulointiyritykset eivät kuitenkaan innosta ainakaan minua. Myönnän auliisti, että minua myös vituttaa suunnattomasti ajatus siitä, että minulla olisi jonkinlainen velvollisuus tarttua asioihin, joita tämä tyyppi pitää tärkeänä, mutta hänellä itsellään ei ilmeisesti ole mitään velvollisuutta toimia asian suhteen rehellisesti ja avoimesti. En pidä viisaana ruveta edistämään jonkun tuntemattoman tahon agendaa — varsinkin kun kyseisen tahon meininkiä ei moraali tai etiikka todistettavasti juurikaan hidasta.

  Voisi kuvitella, että samalla vaivalla tämä juntti voisi ihan itse kirjoitella sellaisia blogikirjoituksia, jotka saavat huomiota, mutta jos se ei onnistu, minä en ole halukas tekemään sitä hänen puolestaan.

  Comment by Mikki — April 3, 2011 @ 1301845738

 7. Hei muuten, alkuperäisen DR:n yksi mahtavia puolia oli mun mielestä nimenomaan ne pienet tekstinpätkät ja niiden välittämä fiilis. Ne toi ihan merkittävällä tavalla immersiota peliin.

  Comment by veikko — April 10, 2011 @ 1302470751

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.