292 pistettä

Sun May-21st-2006 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Jep jep. Voidaanko nyt vihdoin hyväksyä se tosiasia, etteivät äänekkäät uskovaiset maalaismummelit ja takatorppien jäyhä isäntäväki ymmärrä mistään mitään, eivätkä varsinkaan siitä, miten ulkomailla menestytään? Kaipa se suomikuva olisi tosiaan voinut paremmin, jos joku Riki “Kirka” Sillanpää olisi heittänyt jonkun vetävän, kansainväliseen makuun tehdyn biisin, nimeltään vaikkapa “Oh Baby Yeah”.

Nyt maagisesti ollaan kuitenkin ylpeitä Lordista, koska sehän on ihan kunnon poika — meidän Lordimme, kansallissankari ja sisukas patriootti vailla vertaa. Ykkösenä! Eniten pisteitä koskaan! Näytettiinpä, perkele! Siitäs saitte, ulkomaalaiset! Ikään kuin Euroviisuissa edukseen erottuminen olisi jotenkin hankalaa. Kai siellä nyt pärjää jo silläkin, että katsojat muistavat artistin vielä vartin kuluttua esityksen jälkeenkin.

Ensi vuonna näitä kissanristiäisiä pitää sitten setviä ihan kotimaassa. Helvetin hienoa.


3 Comments

  1. jos sä maksaisit puhelinlaskusi, säkin voisit äänestää lordia!

    Comment by vasaraasialainen — May 21, 2006 @ 1148250919

  2. Mitä? Onko taas puhelinlasku maksamatta? Kamalaa!

    Comment by Äite — May 30, 2006 @ 1148975705

  3. Mikin ei tarvitse maksaa puhelinlaskua, koska hänellä ei ole puhelinta. Tai jos hänellä kuitenkin on puhelin niin ei hän kuitenkaan käytä sitä. Ei Mikki Rautalahdella ole televisiotakaan. Tai jos hänellä olisi, niin ei hän sitä kuitenkaan katso. Niin ei tarvitse maksaa tv-lupaakaan. Nih. Pummi.

    Comment by Petri — June 7, 2006 @ 1149694477

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.