vatikaanin inhottava mies puhuu

Wed Mar-18th-2009 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Yksi ihmiskunnan luotaantyöntävimmistä edustajista on näemmä taas vaihteeksi päättänyt pilata kanssaeläjiensä elämää levittämällä kristillistä rakkautta maailmalle. Helsingin Sanomat uutisoi:

Paavi: Kondomit pahentavat aids-ongelmaa

Paavin mukaan aidsia vastaan ei voida taistella kondomeja jakamalla tai rahalla. Katolisen kirkon päämiehen mukaan kondomit vain pahentavat ongelmaa.

Paavi antoi asiasta lausunnon matkallaan kohti Kamerunia, joka on viikon mittaisen Afrikan matkan ensimmäinen kohde.

Taistelu sairautta vastaan voitetaan paavin mukaan valistuksella ja ihmisten henkisellä heräämisellä.

Jjjep.

Jos joku muu auktoriteettihahmo — sanotaan nyt vaikka huvin vuoksi presidentti Tarja Halonen — selittäisi vakavalla naamalla kaikille, että älkää käyttäkö kondomia, se ei suojaa lainkaan HIV-tartunnoilta, siitä nousisi niin perkeleellinen äläkkä, ettei mitään rajaa ihan vain jo siksikin, että kyseessä on järjetön väite. Se, että moisen harhatiedon levittäminen on vastuutonta ja haitallista — eikä edes sellaisella tämä on teoreettisesti vaarallista -tasolla, vaan lukemattomat ihmiset ovat kirjaimellisesti hengenvaarassa -tasolla — on hauska bonus. Kas kun ei samaan syssyyn selitetä, että on ihan turhaa desinfioida haavoja, ei se kuitenkaan tapa mitään bakteereja. Eikä käsiä tarvitse pestä jos käy vessassa ennen salaatintekoa, vaikka sormeen vähän tulisikin pyyhkimisen yhteydessä kakkaa, koska ei se lika saippualla kuitenkaan lähde! Ei vaan tehoa! Ei kande edes kokeilla, se vaan pahentaa asiaa!

Vaan kun kyseessä on paavi, tätä menoahan ei saa kritisoida, koska kyseessähän on toisten uskonto. Se ei ole sopivaa! Enintään voi vähän hymistellä ja väännellä käsiä, kun tiedetään ihan hyvin, että ukko puhuu paskaa, mutta se on niin vaikeaa tilanne. On niin vaikeaa kritisoida! Ei vaan voi puuttua sillä tavalla toisten asioihin! Hesarikin kirjoittaa asiasta niin neutraaliin sävyyn, ettei edes vaivaudu mainitsemaan, että kaikki edes melkein varteenotettavat tutkimukset ja tilastot ovat täysin eri mieltä paavin kanssa. Mitäs sitä nyt turhaan kertomaan kellekään mitään sellaista, joka voisi — ha ha! — pelastaa jonkun hengen.

Mutta eihän mitään sellaista maallista totuutta tarvita, kun kerran tarjolla on valistusta ja henkistä heräämistä! Ajatuksena on, että kun kaikki saadaan opetettua katolisten perusarvojen äärelle, sitten ongelmat ratkeavat Afrikassakin. Totta kai! Ja kun tätä kaunista unelmaa toteutetaan maassa, jossa yksi osa AIDS-ongelmaa on esimerkiksi se, että siellä ollaan niin vitun tietämättömiä, takapajuisia ja taikauskoisia, että monet uskovat vieläkin neitsyen kuksimisen parantavan taudin, mitähän hyvää siitä seuraa, että kerrotaan ihmisille lisää kummallisia satuja? Sekö muka tekee ihmisistä vähemmän typeriä? Niin varmaan! Jos sitä uskoo syövänsä kosmisen olennon lihaa ehtoollisella ja että jokaisen ihmisen sielussa on paha voima, koska kylkiluusta tehty nainen meni pahan käärmeen yllyttämänä syömään omenaa, samalla vaivalla voi uskoa ihan mitä tahansa muutakin älytöntä paskaa.

AIDSia vastaan ei voi taistella kondomeilla ja rahalla? Höpö höpö. AIDSia vastaan voi taistella juuri tasan kondomeilla ja rahalla, ja se tuottaa tuloksia paljon, paljon paremmin kuin rukoilu ja ihmisille valehtelu. Vaan mitäs siitä, jos jälkimmäisellä metodilla tulee vähän lisää raatoja, koska nehän ovat ensinnäkin etupäässä väärän värisiä, ja siksi toisekseen munakasta ei voi tehdä rikkomatta munia. Ainakaan periaatteista ei olla tingitty! Sellaista se on, kun levitetään Herran pohjatonta rakkautta syntisten keskuuteen.


5 Comments

 1. Sä et ny kato ymmärrä; tässä nimenomaan taistellaan hengen pelastamisesta. Henki saa mennä, kunhan henki t.s. sielu säilyy puhtoisena ja sujahtaa kiltisti taivahan porteista lävitse kaikki laitteet sallivan rannekkeen kera.

  Kortonkien kanssa sählänneet syntiset saattavat välttää HIVin ja muut toissijaiset, maalliset hankaluudet, mutta auta armias kun se syntilista lopulta pitkän ja antoisan elämän jälkeen lyödään kouraan. Kyllä siinä vaiheessa viimeistään kaduttaa. Niillä eväillä on turha kuvitella edes taivahan possujunaan pääsevänsä; Belsepuuppi se on joka sen jälkeen atraimellaan hanuria rapsuttelee.

  Comment by Janne — March 18, 2009 @ 1237367286

 2. http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ranska+Paavin+kondomipuheet+ovat+vastuuttomia/1135244408798

  Comment by Äite — March 18, 2009 @ 1237406236

 3. Vatikaani vetää vähän takaisin:

  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Vatikaani+pehmensi+yll%C3%A4tt%C3%A4en+paavin+kondomilausuntoa/1135244420149?ref=rss

  Comment by Janne — March 19, 2009 @ 1237461204

 4. Mutta paavi ei silti taivu, vaikka oma organisaatio väittää vastaan! Hienoa menoa.

  Comment by Mikki — March 19, 2009 @ 1237475255

 5. Mä olen tavallaan tyytyväinen siitä, että Vatikaaniin valittiin edellisissä vaaleissa se pahin vaihtoehto. Siellähän oli maltillisempi vaihtoehto, jonka nimeä en nyt muista ja tämän nykyisen valintaa pidettiin maltillisten katolilaisten mielestä kai yhtä fiksuna kuin tuplauunon valintaa Jenkkien pressaksi.

  Mutta Darth Paavi, se tekee kyllä parhaansa tuhotakseen koko Katolisen kirkon uskottavuuden. Se vetää näitä vatipäisiä absurdeja lausuntoja ja joo, niistä on kyllä lyhyellä kantamalla todella paskoja seurauksia etenkin Afrikan puolella. Pidemmällä kannalla ne kyllä kaivavat maata koko instituution pohjan alta ja petaavat tilaa radikaalille vastareaktiolle.

  Näin toivon. Perkele.

  Comment by Janos — March 22, 2009 @ 1237738738

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.