urhea nurkkarasisti raportoi

Thu Apr-28th-2016 // Filed under: Täällä Pohjantähden alla

Tää väki, tää väki.

Aina kun sitä kuvittelee, että tämän maan rasistisektori ei enää kykene säälittävämmäksi ja typerämmäksi, löytyy joku hönö, joka nokittaa surutta. Tällä kertaa sen tekee Tanja, jonka oletan olevan täysi-ikäinen äänestäjä ihan vain lisätäkseni omaa ahdistustani.

Anna mennä, Tanja. Näytä meille, mistä se kanan pissa oikein tulee.


(Lähde: Feissarimokat)

“Pahantahtoinen neekeri yritti aseistaa itsensä, kriisi!” Yrittämällä ostaa kukkakeppejä. Kukkakeppejä. Eikä edes halunnut mitään muuta puutarhaosastolta! Epäilyttävää. Kuka voisi ikinä tarvita pelkästään kukkakeppejä? EI KUKAAN AITO IHMINEN. Tanja onneksi neuvokkaasti selvisi tilanteesta eikä näin ollen tullut sokaistuksi himokkaasti kuolaavan maahantunkeutujan toimesta, toisin kuin ne lukemattomat puutarhaosastolla asioivat hölmöt, jotka eivät osaa käsitellä kriisitilanteita yhtä kylmäpäisesti kuin hän. Onneksi oli sentään semmoinen hintelä nokikolari, niin ei käynyt pahemmin. Ilman Tanjan strategisesti valittua elopainoa olisi ollut noutaja lähellä!

Onneksi Tanjan ei tarvitse elää tämän hirvittävän trauman kanssa yksin, vaan vertaistukea on saatavilla. Rehellisten ja rohkeiden patrioottien kreikkalainen kuoro on valmiina tarttumaan tilanteeseen uskottavalla, realistisesti tilannetta arvioivalla ja kaikin puolin harkitulla tyylillään:


(Lähde: Feissarimokat)

“Hitsi, jotain saattaa olla nyt tekeillä!” Syitä epäillä onkin aika perkeleesti, sehän saattaa vaikka yrittää kasvattaa herneitä. Missä Supo, kun on kriisi käsillä?

“Humehia siellä kasvattavat, ei mitään kunnon tomaattia kyllä tommoiset!” Hei, Ville Viherpeukalo, pikku vinkki: maanviljelyä ei keksinyt mikään suomileijonatatuoinnilla varustettu semisisäsiittoinen maitonaama.

“Bambu on kuulkaa tappava ase!” Kuvan kepit eivät selvästikään ole bambua, mutta ihan sama, nyt on jo todistettu, että bambumasai on sotapolulla, missä on katupartio kun sitä tarvitaan, paitsi putkassa istumassa jonkun naisen pahoinpitelystä koska SE ON IHAN ERI ASIA NYT PUHUTAAN OIKEISTA RIKOKSISTA, aiotaanko me nyt päästää tää terroristi vaan kävelemään täältä K-Raudasta ulos ilman kansalaispidätystä?

Tarina ei valitettavasti kerro, miten tämä kriisipesäke ratkaistiin. On täysin mahdollista, jopa todennäköistä, että nyt tämä todistetusti vaarallinen naiivien kukkahattutätien paapoma paatunut murhamies on jo ottanut jonkun hengiltä tällä asearsenaalillaan. Taas on arvokkaita suomalaisia elämiä jo varmasti menetetty, miksei kukaan tee mitään?


Jos nyt unohdetaan se, että kenellä tahansa on oikeus ostaa kukkakeppejä, koska HALOO, koko tämä skenaario… siis… kuinka poskettoman typerä pitää ihmisen olla? Eivätkä nämä ole mitään poikkeuksellisia yksittäistapauksia, näitä riittää suunnilleen yhtä paljon kuin koko maailmassa internettiä. Tanjapekkajalmarimikkoheikkejä on niin, että alimmaiset mätänevät.

Päähän sattuu. Hävettää elää maassa, jossa tää jengi porskuttaa jatkuvasti kovemmin.

Siis kyllä minä tajuan, että pientä ihmistä joskus oudot asiat pelottavat. Ja ehkä on niinkin, että jos siitä omasta elämästä ei nyt vaan kertakaikkiaan tule mitään ilman jonkinlaista puolimyyttistä vihollista, jonka niskoille voi kasata kaikki ne omat ahdistukset, epävarmuudet, epäonnistumiset ja väkivaltaiset impulssit, ja näin ollen on vaan ihan silmitön pakko olla säälittävä rasistipaska, että sitä ylipäätään pääsee päivästään läpi, ei kai siinä sitten ole paljon vaihtoehtoja. Kai?

Mutta. Silti. Voitaisko nyt edes kuitenkin aktivoida edes sen verran niitä sameita junttineuroneja jossain siellä korvien välissä, että ymmärrettäisiin, ettei se julma väärän värinen maansaastuttaja nyt missään järjellisessä skenaariossa kuitenkaan tule tappamaan urheaa rotusoturia kukkakepillä, kun alle kahdella eurolla saa rautakaupasta ihan oikean puukon — tiedättehän, sen perinteisen kotimaisen pernantuuletuslaitteen, jota meillä on myyty ihan kenelle tahansa tunnetusti väkivaltaiselle kokovartalokyrvälle bundlattuna kossupullon ja katkeruuden kanssa jo vuodesta suo, kuokka ja Jussi. (Puukon saa toki ihminen ostaa laillisesti. Tietenkin saa! Mutta laillisuus nyt on viimeinen asia, joka tätä väkeä kiinnostaa.)

Mutta ei. Eihän me voida. Sen sijaan Tanja on siellä puutarhaosastolla hiestä märkänä valmiina puolustamaan isänmaataan keinolla millä hyvällä, kun murhanhimoinen käkkäräpää valmistautuu kukkakepittämään hänet hengiltä siinä ja silloin, kuten puutarhaosastoilla tunnetusti tapahtuu vähintääkin kerran viikossa.

Ja sama kriisi on varmasti jo porisemassa muualla. Ehkä jossain Anttilassa? “Voi ei, täällä oli musulmaaniählämi ja se osti lakanan, mitä tarkoitusta varten? Lakanat on tarkoitettu nukkumista varten, joten mikä juoni tässä on?! Olin tietenkin jo valmis puolustamaan itseäni, mutta se ei sit uskaltanut hyökätä, koska oon niin skrode, se tajus että mulle ei kandee ruveta. PUOLUSTUSVOITTO!”

Tää väki.


1 Comment

  1. Jos mä ikänä kirjoitan tarinan, mihin pistän em. skenaarion nii siitä sanotaan, et se on yliammuttu ja turhan alleviivaava ja epätodellinen, muuta.

    Todellisuudella ei oo mitään rajaa, näemmä. Etenkin niillä pään sisäisillä todellisuuksilla.

    Comment by Skiriki — April 28, 2016 @ 1461875688

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


Copyright © Mikko Rautalahti, All Rights Reserved
WordPress makes with the publishing.